fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

VILPE – sistemul complet de ventilație pentru un aer curat în casă

Climatul sănătos din interiorul casei este determinat, în primul rînd, de gradul de puritate a aerului. Aerul impur și umed care nu este evacuat în mod controlat, condensează și, pe termen lung, afectează nu doar structura de construcție a casei, dar și sănătatea celor care locuiesc în ea.

Una dintre cele mai eficiente modalități de eliminare a aerului impur provenit de la echipamentele de încălzire, ventilație sau aer condiționat este evacuarea acestuia prin intermediul acoperișului.

Din 1988 sistemul complet de ventilație VILPE oferă soluții pentru aerisirea construcțiilor rezidențiale și civile, a acoperișurilor, podurilor,  ventilarea subsolurilor și aspirarea radonului.

Produsele VILPE sunt fabricate prin metoda specială de turnare prin injecție dintr-un material plastic rezistent la șocuri, coroziunne și condiții agresive de mediu.
Gama de produse VILPE oferă o selecție de elemente pentru ventilare potrivite pentru orice tip de acoperiș: ventilatoarele de acoperiș, ventilatoarele de radon, elementele de trecere, sistemele de etanșare ale orificiilor de ieșire pentru antenele de acoperiș, trapele de acoperiș, ieșiri de aer pentru hota de bucătărie și conductele de canalizare, gurile de ventilație și evacuare.

 

Soluțiile complexe pentru ventilație VILPE asigură un aer curat și sănătos în interiorul casei, previn apariția mucegaiului și prelungesc perioada de exploatare a acoperișului.