fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Ecovermat

Ecovermat reprezintă o bioîmpletitură din fibre naturale biodegradabile stabilizate cu o microplasă sintetică, disponibilă atît în versiunea din amestec paie/fibră cocos cît și în versiunea cu amestec de paie/fîn preînsămînțat.

Aplicații: Bioîmpletitura Ecovermat asigură funcția de protecție a terenului și a plantelor tinere împotriva ploilor puternice și reduce efectul eroziv al acestora.

Ecovermat(1)1

Ecovernet

Ecovernet este o bio-plasă cu ochi deschiși realizată 100% din fibre naturale de iută. Produsul este disponibil în două gramaje diferite: 100g/m2 și 500 g/m2.

Aplicații: Produsele liniei Ecovernet și-au arătat eficiență la aplicații pe pante cu înclinații mari. Datorită flexibilității și tracțiunii mai mari față de bio-împletituri este utilizată în condițiile substratului cu neregularități (alunecări de teren, părți în relief, gauri, etc.). Structura cu ochi deschiși facilitează creșterea rădăcinilor vegetale consistente. Ecovernet constituie o alternativă ecologică pentru armarea terenului în comparație cu împletiturile sintetice.

Ecovernet-2