fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

QDrain

QDrain este un geocompozit drenant obținut prin cuplarea unui miez intern drenant din monofilamente de polipropilenă extrudată cu unul sau două geotextile nețesute din polipropilenă. Grosimea variază de la un minim de 8 mm (QDrain Z) pînă la 20 mm (QDrain C).

Aplicații: Domeniile de aplicație al geocompozitului QDrain sunt cele unde este necesar să se maximizeze capacitatea de drenare. QDrain C poate asigura prestații excelente la încărcări cu sarcini de pînă la 50 kPa, în timp ce QDrain Z lucrează și la sarcini mai mari de 100 kPa. De aceea este o soluție ideală în domeniul construcțiilor pentru realizarea de grădini suspendate sau pentru drenarea zidurilor de fundație. În sectorul ingineriei civile și ambientale este folosit pentru realizarea de noi gropi de gunoi, galerii, infrastructuri stradale sau feroviare, pentru realizarea sistemelor de drenaj în cazul terenurilor armate.

 QDrainZ      QDrain

SpeeDrain

SpeeDrain este un geocompozit drenant cu o structură internă asemănătoare cu cea a lui QDrain. La baza lui Speed Drain este prevăzută o zonă de poziționarea unui tub de dren, cu sarcina de a capta apa și de a o conduce acolo unde este prevăzut. Geocompozitul SpeeDrain este disponibil cu grosimea de 20 mm și 8 mm și înălțimi de 1,40 m; 2,10 m și 4,10m.

Aplicații: Principalele aplicații ale produsului Speed drain sunt cele în care este necesar un drenaj în plan vertical. Capacitatea mărită de drenaj și predispoziția pentru cuplare cu un tub de drenaj, fac din SpeedDrain materialul ideal pentru utilizarea la realizarea de tranșee (șanțuri) drenante, ziduri de sprijin, terenuri armate și pentru intrevenții de stabilizare la soluri instabile.

 Speedrain(1)

Isostud Geo P

Isostud Geo P aparține categoriei GCD (geocompozit drenant) obținut prin cuplarea unei membrane HDPE turnate la cald cu un geotextil filtrant. Forma particulară tronc-conică a suprafeței face produsul Isostud Geo P să fie în mod special rezistent la compresiune și strivire fără pierderea capacităților hidraulice.

Aplicații: Aplicații principale ale Isostud Geo P sunt cel la care este necesară obținerea unui nivel bun de dernaj în condiții de sarcini de la 10 la 50 kPa. Isostud Geo P are avantajul de aplicație atît pe orizontală cît și pe verticală.

Domeniile de aplicație:

-grădini suspendate cu culturi neintensive

-protejarea și drenarea zidurilor de fundație sau de susținere.

 Isostud-Geo-P

Maxistud

Maxistud este o membrană HDPE cu protuberanțe tronconice, turnată la cald, cu grosime mare (20 mm) și cu excepționale caracteristici mecanice.

Aplicații: Maxistud își găsește domeniul de aplicare în cazul construcției fundațiilor. Aici poate fi folosit ca înlocuitor al stratului subțire de pămînt dintre teren și placa de fundație; pentru realizarea spațiilor de aerare pe sub podele din zonele îngropate sub nivelul solului. Această membarană este, de asemenea, o eficientă barieră împotriva gazului radon.

maxistud