fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Ferestre VELUX – lumină și aer proaspăt în interiorul mansardei

Grupul de companii VELUX oferă soluții pentru un spațiu comod și luminous în interiorul mansardei. Gama de produse VELUX include ferestre de mansardă, produse de montaj, rulouri decorative, parasolare și tunele solare.

Ferstrele de mansardă VELUX sunt fabricate din lemn, cu design elegant și accesorii confecționate din aluminiu și zinc.

Avantajele ferestrelor VELUX:

  • Deschidere confortabilă: mîner elegant din zinc poziționat în partea de jos este conceput pentru a face ușoară și confortabilă deschiderea și închiderea ferestrelor poziționate sus.
  • Posibilitatea acționării cu telecomandă: oferă posibilitatea deschiderii și închiderii ferestrei la distanță cu ajutorul sistemului de operare electric pentru un confort deosebit.
  • Sistem de ventilare în două trepte: lasă locuința să respire chiar și atunci cînd fereastra este închisă.
  • Filtru pentru praf și insecte încorporat: îți oferă un mediu de locuit mai sănătos prin reținerea prafului și insectelor în exteriorul incăperii.Filtrul se curăță foarte ușor cu aspiratorul.
  • Sistem izolator ThermoTechnology: îți transformă fereastra în scut extrem de puternic împotriva vîntului și temperaturilor reci și oferă o eficiență energetică mai bună, menținînd confortul termic interior.
  • Senzor de ploaie încorporat: fereastra se va închide automat în cazul de ploaie.
  • Fără curenți de aer: garnitura suplimentară îmbunătățește etanșeitatea ferestrei. Prin urmare, te poți bucura de un climat interior plăcut fără curenți de aer nedoriți.

ferestre de mansarda Velux_2  ferestre de mansarada Velux_5

Specialiștii noștri te pot ajută în alegrea ferestrelor VELUX potrivite exact pentru proiectul tău.

La procurarea ferestrelor, îți oferim asistență tehnică la montare și servicii de garanție și post-garanție pe toată durată de viață a ferestrei.

Save