fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

QDrain

QDrain este un geocompozit drenant obținut prin cuplarea unui miez intern drenant din monofilamente de polipropilenă extrudată cu unul sau două geotextile nețesute din polipropilenă. Grosimea variază de la un minim de 8 mm (QDrain Z) pînă la 20 mm (QDrain C).

Aplicații: Domeniile de aplicație al geocompozitului QDrain sunt cele unde este necesar să se maximizeze capacitatea de drenare. QDrain C poate asigura prestații excelente la încărcări cu sarcini de pînă la 50 kPa, în timp ce QDrain Z lucrează și la sarcini mai mari de 100 kPa. De aceea este o soluție ideală în domeniul construcțiilor pentru realizarea de grădini suspendate sau pentru drenarea zidurilor de fundație. În sectorul ingineriei civile și ambientale este folosit pentru realizarea de noi gropi de gunoi, galerii, infrastructuri stradale sau feroviare, pentru realizarea sistemelor de drenaj în cazul terenurilor armate.

QDrain

SpeeDrain

SpeeDrain este un geocompozit drenant cu o structură internă asemănătoare cu cea a lui QDrain. La baza lui Speed Drain este prevăzută o zonă de poziționarea unui tub de dren, cu sarcina de a capta apa și de a o conduce acolo unde este prevăzut. Geocompozitul SpeeDrain este disponibil cu grosimea de 20 mm și 8 mm și înălțimi de 1,40 m; 2,10 m și 4,10m.

Aplicații: Principalele aplicații ale produsului Speed Drain sunt cele în care este necesar un drenaj în plan vertical. Capacitatea mărită de drenaj și predispoziția pentru cuplare cu un tub de drenaj, fac din SpeedDrain materialul ideal pentru utilizarea la realizarea de tranșee (șanțuri) drenante, ziduri de sprijin, terenuri armate și pentru intrevenții de stabilizare la soluri instabile.

Speedrain(1)