fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

WINFLEX Cement

Mortar preamestecat, impermeabilizant, bicomponent, elastic, pe bază de ciment, materiale inerte selecționate și polimeri speciali în dispersie apoasă. Are o lucrabilitate ridicată, aderență bună și rezistență crescută la agenții atmosferici, săruri și dioxid de carbon.

Poate fi aplicat pe orizontală sau verticală, la impermeabilizarea bazinelor, băilor, dușurilor, teraselor și balcoanelor, înainte de aplicarea plăcilor ceramice, pentru impermeabilizarea pereților si fundațiilor, pentru finisarea elastică a suprafețelor cu mici dilatări.

WINFLEX-Cement

WINFLEX Cement Super

Mortar preamestecat, impermeabilizant, bicomponent, elastic, pe bază de ciment, materiale inerte selecționate și polimeri speciali în dispersie apoasă, special destinat impermeabilizării bazinelor, rezervoarelor ce stochează apa potabilă. Produsul este certificat pentru contactul cu apa potabilă.

WINFLEX-Cement-Super

BLOCKWATER

Mortar preamestecat impermeabilizant, cu întărire ultrarapidă, pe bază de ciment, cu aditivi speciali și particule inerte, utilizat la blocarea locală a infiltrațiilor de apă, chiar și sub presiune. Poate fi utilizat pe beton și zidărie în general.

BLOCKWATER

OSMOWIN

Mortar osmotic preamestecat, impermeabilizant, pe bază de ciment, ideal pentru hidroizolarea pereților fundațiilor, vaselor, canalelor, rezervoarelor, puțurilor de lift, zidărie în general. Produsul rezistă și la presiune negativă.

OSMOWIN

OSMOWIN Super

Mortat osmotic preamestecat, impermeabilizant, pe bază de ciment, special conceput pentru hidroizolația vaselor, rezervoarelor, bazinelor ce depozitează apa potabilă. Oferă mare lucrabilitate și rezistă chiar și la presiune negativă. Produsul este certificat pentru contactul cu apa potabilă.

OSMOWIN-Super

OSMOWIN Flex

Mortar osmotic bicomponent, preamestecat, pe bază de ciment, impermeabilizant și protectiv pentru betoane, tencuieli, rezervoare de apă non-potabilă. Osmowin Flex rezistă la presiunea pozitivă sau negativă a apei, are o bună elasticitate și nu necesită amorsare în prealabil. Este ideal pentru hidroizolarea pereților îngropați, a bazinelor, rezervoarelor, canalelor, pivnițelor, zidăriei în general.

OSMOWIN-Flex