fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Membrane bituminoase hidroizolante

Membrane APAO

Compound-ul membranelor APAO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO). Se caracterizează prin: rezistență la îmbătrînirea termică, flexibilitatea la rece (-25 ° C), și stabilitatea formei la cald (140 °C).. Adaptabilitatea ușoară a membranei în timpul instalarii se datorează însușirii acesteea de a fi flexibilă la rece, ceea ce o face potrivită pentru zonele cu clima aspră.

galaxy-fczoomprodotto

Membrane SBS

Compound-ul membranelor SBS este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de stiren-butadien-stiren. Se caracterizează prin: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si elasticitatea. Rezistența mărita la fisurare determină aplicabilitatea acestor membrane în orice zonă climatică.

mercury-p-mineralzoomprodotto

Membrane APP

Membrane bituminoase polimerice cu excelente caracteristici de rezistență la tracțiune și stabilitate dimensională. Compoundul special APP conferă membranelor rezistentă sporită la temperaturi înalte, dar și o buă flexibilitate la rece. Toate acestea, alături de calități specifice fizico-mecanice ale armaturii, fac produsele din gama APP potrivite uzului în zonele cu clima caldă.

ORION-P_zoom_prodotto