fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Isostud Geo

Isostud Geo aparține categoriei GCD (geocompozit drenant) obținut prin cuplarea unei membrane HDPE turnate la cald cu un geotextil filtrant. Greutatea membranei este de 630 g/m2, iar rezistența la compresiune este de 300 KN/m2.

Aplicații:Membrane Isostud Geo este utilizată pentru obținerea unui nivel bun de drenaj în condiții de sarcini de la 10 la 50 kPa. Isostud Geo are avantajul de aplicație atît pe orizontală cît și pe verticală.

Aplicații:

-grădini suspendate cu culturi neintensive;

-protejarea și drenarea zidurilor de fundație sau de susținere.

Isostud Geo P

Tefond Drain Plus

Tefond Drain Plus este o membrana HDPE, dublată de o membrană geotextilă din poliester țesut/nețesut, cu dublă închidere mecanică laterală prin clipsare și bandă autosigilantă pentru joncțiuni încorporate. Grosimea membranei constituie 8 mm.

Aplicații: MembranaTefond Drain Plus este folosită cu success în următoarele domenii:

– drenarea excesului de apă din teren la realizarea grădinilor suspendate;

– protecția straturilor termoizolante și hidroizolației;

– impermeabilizarea pereților de susținere;

– impermeabilizarea galeriilor și tunelurilor.

tefond-drain-plus

Maxistud F

Maxistud F este o membrană HDPE perforată cu protuberanțe tronconice, avînd o rezistență  înaltă la compresie și grosime de 20 mm.

Aplicații: Membrana Maxistud F este utilizată  la realizarea acoperișurilor verzi cu scopul protecției izolației bituminoase și drenajul excesului de apă după irigarea plantelor. În același timp, Maxistud F păstrează o bună rezervă de apă pentru plante în adîncituri.

maxistud_forato_0