fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

General Ecoliquida

General Ecoliquida este o membrană lichidă elastomerică impermeabilizantă, pe bază de rășini modificate în emulsie apoasă. Are o bună  permeabilitate la vaporii de apă și o rezistență optimă la îmbătrînire, la acțiunea razelor UV, precum și la ploi acide. Produsul nu este toxic și protejează mediul înconjurător.

General_ecoliquida

General Bituliquida

General Bituliquida  este o membrană lichidă bituminoasă, impermeabilizantă, elastomerică, pe bază de solvent, cu aplicare la rece. Se prezintă ca o pastă, ce se aplică foarte ușor prin întindere în strat uniform pe planul de montaj. Produsul este recomandat la impermeabilizarea fundațiilor din beton cu microfisuri, atunci cînd nu este prevăzută utilizarea membranelor de hidroizolație sau ca alternativa la primer.

General_bituliquida

General Fondo

General Fondo este asfalt la rece în emulsie pe bază de apă. Produsul nu este inflamabil sau periculos pentru utilizator, avînd o bună rezistență la soluțiile saline. Produsul este ideal pentru impermeabilizarea fundațiilor din ciment, pereți de protecție și mici terase circulabile prevăzute cu gresie.

General_Fondo

Wingrip Bituminoso

Produs pe bază de bitum și polimeri de înaltă calitate, în emulsie apoasă, gata de utilizat, cu un impact scăzut asupra mediului. Special formulat pentru realizarea unui strat impermeabil și aderent, pentru lipirea plăcilor ceramice pe terase, balcoane, dușuri, ziduri de baie. Se aplică cu ușurință pe suprafețele verticale și orizontale și este potrivit pentru suprapunerea plăcilor ceramice.

Wingrip Bituminoso