fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Amorse

General Rapid Primer

Este o soluție bituminoasă pe bază de bitum oxidat și solvenți tehnici cu uscare rapidă. Este utilizat ca amorsă pentru eliminarea prafului și porozității suprafețelor din beton, permițînd astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire la flacăra sau la rece, prin lipire cu adeziv bituminos  General Glue. Produsul se caracterizează printr-o uscare rapidă a peliculei, o optimă penetrare și aderență la suport.

General_rapidprimer

General Eco Primer

Este o vopsea bituminoasă, pe bază de bitum și apă, utilizată ca amorsă pentru eliminarea prafului și porozităților din suprafețele de beton, permițînd astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase.Se caracterizează printr-o bună aderență și penetrare a suportului, nu este inflamabil și nici periculos pentru utilizatori. Se aplică pe structuri de beton; are o mare putere de penetrare și consolidare pe toate suprafețele cementoase uscate. Garantează o bună aderență atît pentru membranele bituminoase lichide cît și pentru cele cu polimeri.

General_Ecoprimer

General Rapid Primer Autostradale

Este un primer bituminos pe bază de bitum oxidat și solvenți tehnici, utilizat ca amorsă pentru eliminarea prafului și porozității din suprafețele de beton, permițînd astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase. Se caracterizează printr-o uscare rapidă a filmului, o optimă penetrație și aderență la suport. Este utilizat ca primer pentru a bloca praful și porozitatea suprafețelor din beton a tablierelor podurilor de pe autostradă și nu numai, permițînd o aplicare rapidă a membranelor bitum-polimer utilizînd flacăra.

Autostardale

Adezivi

General Glue

Este un adeziv bituminos pe bază de solvent, aplicabil la rece, constituit din bitum, hidrocarburi, aditivi, fier, formînd o pastă cu o mare lucrabilitate. General Glue reduce efectele negative ale crăpăturilor în cazul în care ele există. Aplicat pe un suport cu înclinație de max.10% formează, după uscare, o barieră-conector între substrat și sistemul de impermeabilizare. Se folosește la rece pentru aplicarea  membranelor bituminoase.

Latta_neutra

General Glue HV

Este un adeziv bituminos pe bază de solvent, aplicabil la rece, constituit din bitum, hidrocarburi, aditivi și elastomeri. Este recomandat pentru lipirea la rece a panourilor termoizolante din poliuretan sau polistiren peste beton, metal sau membrane bituminoase, precum și pentru lipirea membranelor bituminoase în plan vertical, atunci cînd este necesară aplicarea la rece.

General_GLUE_HV

Masticuri

Winseal

Este un adeziv-etanșeizant profesional, monocomponent, ce conține un bitum special și polimeri de înaltă calitate. Produsul etse aplicabil la rece, gata de utilizat, aderă la suprafețe umede, chiar și sub apă. Poate fi aplicat pe beton, lemn, metal, cărămidă, ipsos, PVC și materiale plastice, precum polietilenă. Permite lipirea tuturor membranelor bituminoase între ele și pereții perimetrali, sigilează și repară diverse sisteme de drenaj de apă pluvială, canale, rezervoare, chiar și de apă potabilă, cămine, țevi PVC și lipește toate tipurile de panouri izolante pe membrane bitum-polimer, lemn și beton.

Winseal