fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Membrane pentru aplicații speciale

Poduri și lucrări hidro

Membrane bituminoase polimerice special concepute pentru poduri, viaducte, diguri, canale și lucrări hidro. Datorita compundului special de APP si APAO, ranforsat cu fibră de poliester, membrana are caracteristici mecanice ridicate, poate absorbi tensiuni structurale puternice, fiind aplicabilă în zone intens traficate.

GEMINI-ANTIRADON_zoom_prodotto

Acoperișuri verzi și grădini

Membrane bituminoase hidroizolante  special create pentru aplicații speciale, gradini suspendate și acoperișuri verzi. Compoundul special de APP ranforsat cu poliester a fost conceput să reziste la acțiunea de străpungere a rădăcinilor.

GEMINI-ANTIRADICE_zoom_prodotti

Bariere de vapori

Membrane bituminoase polimerice pentru aplicații ca difuzii sau bariere de vapori, asigurand controlul umidității în interiorul sistemului de impermeabilizare.

ISOLINK-P_zoom_prodotto

Bariere de radon

Membrane special concepute pentru a preveni infiltrarea radonului din subteran . Radonul este un gaz radioactiv prezent în sol și care, în concentrații mari, poate fi periculos pentru om. Datorită compundului bituminos special APP,  membranele anti-radon sunt ideale pentru pentru acoperirea fundațiilor în vederea obținerii unei protectii ridicate împotriva acestui gaz.

GEMINI-PONTI_zoom_prodotto

Biarmate

Membrane cu dubla armare din polyester și fibră de sticlă, ce conferă produsului o foarte bună rezistență fizico-mecanică, stabilitatea dimensională și o excelentă protecție. Reprezintă o soluție ideală pentru lucrări de impermeabilizare în unic strat sau ca strat final al hidroizolației în dublu strat.

ORION-BIARMATO_zoom_prodotto

Pereți verticali

Membrane bituminoase polimerice destinate în special utilizării pe suprafețe verticale, avînd un compound foarte adeziv și o mixtură dublă ce permite o bună aplicabilitate chiar și la proiecte verticale extreme.

VERTIGEN_zoom_prodotto

 

Bariere antiumezeală

Benzi bituminoase polimerice, cu o lățime variabilă in funcție de cerințele proiectului, ideale ca strat intermediar între structurile de zidărie sau între pereții verticali pentru a evita formarea umezelii.

tagliamurozoomprodotto