fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

 General Rapid Premier

General Rapid PrimerGeneral Rapid Primer este o soluție bituminoasă pe bază de bitum oxidat și solvenți tehnici cu uscare rapidă. Este utilizat ca amorsa pentru eliminarea prafului și porozității suprafețelor din beton, permițînd astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire la flacară sau la rece . Produsul se caracterizează printr-o uscare rapidă a peliculei, o optimă penetrare și aderență la su

 

 

 

Gemini Poduri CF

Gemini Poduri CFMembranele Gemini Poduri CF reprezintă o gamă de membrane pe bază de bitum distilat modificat cu SBS sau APP, avînd o armatură de poliester stabilizat cu fibră de sticlă, caracterizate printr-o rezistență deosebită la tracțiune și perforare.

 

 

 

General Izolrost

General Izolrost

General Izolrost este un amestec bituminos, elastomeric, cu aplicare la cald, care rezistă la tensiunile și mișcările generate în mod obișnuit în rosturile de dilatare.

Acest amestec bituminos este folosit la colmatarea rosturilor dintre plăcile de beton, la îmbinarea dintre beton și trotuare sau pavaje astfaltice, între asfalt și borduri, pavaje.