fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Tefond

Tefond este o membrană din polietilenă extrudată (HDPE) cu o închidere mecanică laterală dublă prin clipsare. Grosimea membranei constituie 8 mm.

Aplicații: Membrana Tefond este o soluție eficientă pentru:

  • protecția pereților îngropați și a fundațiilor deja impermebilizate, întrucît reprezintă o barieră împotriva rădăcinilor și agenților chimici naturali prezenți în pămînt;
  • separarea plăcilor din beton de pardoseala finită, deoarece permite eliminarea umidității provenite din plăci prin deschideri laterale, lăsînd pardosela aerată și protejată;
  • fonoizolarea pardoselelor – datorita geometriei sale tip fagure, membrana Tefond posedă caracteristici de reducere a zgomutului pînă la 14 dB (la 500 Hz).

tefond

Tefond Plus

Tefond Plus este o membrană din polietilenă extrudată (HDPE) cu o închidere mecanică laterală prin clipsare și benzi  bituminoase autosigilante. Grosimea membranei constituie 8 mm.

Aplicații: Membrana Tefond Plus reprezintă soluția ideală pentru impermeabilizarea pereților și fundațiilor. Sigilarea joncțiunilor impiedică infiltrarea apei chiar în absența unei membrane bituminoase, dacă nu exista ape freatice. În cazul unei terase circulabile, Tefond Plus realizează o impermeabilizare ulterioară membranei bituminoase și protejează termoizolația

Este suportul ideal pentru materialele de finisaj (pietriș, gresie, etc.) și strat de separare între acestea, termoizolație și hidroizolație.

Tefond Plus

Tefond Drain Plus

Tefond Drain Plus este o membrana HDPE, dublată de o membrană geotextilă din poliester țesut/nețesut, cu dublă închidere mecanică laterală prin clipsare și bandă autosigilantă pentru joncțiuni încorporate. Grosimea membranei constituie 8 mm.

Aplicații: MembranaTefond Drain Plus este folosită cu success în următoarele domenii de aplicație:

  •  realizarea grădinilor suspendate;
  • protecția straturilor termoizolante și hidroizolației;
  • impermeabilizarea pereților de susținere;
  • impermeabilizarea galeriilor și tunelurilor.

Tefond HP

Tefond HP

Tefond HP ete o membrană HDPE cu grosime majorată (8.5 mm), prevazută cu dublă închidere mecanică și bandă autosigilantă pentru joncțiuni încorporate.

Aplicații: Membrana Tefond HP este utilizată pe scara largă în industria construcțiilor, în special pentru construcția drumurilor și căilor ferate. Păstrînd toate caracteristicile carosabilului, ea reduce semnificativ grosimea acoperirii și reduce costurile de construcție. Membrana este capabilă să absoarbă o parte din sarcina traficului rutier, reducînd astfel deformarea drumului.

Rezistența și proprietățile mecanice, precum și flexibilitatea TEFOND HP permit adoptarea unor soluții definitive la construcția și refacerea galeriilor și tunelurilor.

tefond Drain