fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Mortare

WAR

Pasivizant pentru bare de armatură, bicomponent. Are o excelentă aderență la suport, optimă lucrabilitate, alcalinitate ridicată și un efect excelent de barieră, garantînd o protecție permanentă împotriva sărurilor, clorurilor, gazelor acide și dioxidului de carbon.

war

WAR M

Mortar preamestecat bicomponent, pe bază de ciment și inhibitori de coroziune, utilizat la pasivizarea armaturilor din fier. Alcalinitatea ridicată și excelentul efect de barieră garantează o protecție permenentă la săruri, cloruri, gaze acide și dioxid de carbon. Gelul special ciment-polimer asigură o optimă aderență între metal și stratul următor.

WarM

WINFORCE

Mortar necontractibil pe bază de ciment cu rezistențe mecnice ridicate la vibrații, șocuri și sulfați. Utilizat la fixarea utilajelor, grinzilor, coloanelor, structurilor metalice în general. Produs aplicabil prin turnare.

WF01-winforce

UNIBAR Formula

Rășină polifuncțională bicomponentă consolidantă, impermeabilizantă, lipsită de solvenți. Permite efectuarea în cel mai simplu mod a tuturor intervențiilor posibile necesare tratamentului, reparării, pregătirii stratului repartitor de sarcină, chiar și pe cele destinate traficului de mașini sau motostivuitoare.

unibar_finitura-300x225

Amorse și produse speciale

DISARMO 2E

Disarmo 2E este un agent de decofrare ecologic pentru cofrajele din lemn. Este un produs ușor emulsionabil în apă în raport de 1:5 pînă la maxim 1:20, emulsiile rezultate sunt de culoare alb-lăptos și stabile. Produs extraordinar de eficient ce permite o finisare omogenă și estetică a betonului din punct de vedere al culorii fără riscul apariției segregării.

disarmo2e

Skermo Terrazze

Tratament protectiv, hidropelent și durabil, utilizat la balcoane și terase cu probleme de infiltrații. Skermo Terrazze este indicat pentru plăci ceramice, gresie și teracotă. Fiind aplicat, acest produs blochează penetrația apei prin structura materialelor poroase și absorbante.

Skermo Terrazze