fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Placa pentru astreală TegoDeck-

ușor și sigur de transportat, rapid de montat

Un nou produs inovațional de la EGGER ȘI grupul IWIS –  placa ergonomică pentru astreală TegoDeck – reprezintă un substrat perfect plan pentru orice tip de acoperiș. În același timp, plăcile TegoDeck asigură o protecție maximă în procesul de montare a învelitorii.

 

Avantajele plăcilor pentru acoperiș Tegodeck:

 Montaj rapid cu minim rebut cu ajutorul îmbinărilor “nut și feder”, care pot fi realizate atît pe latură scurtă, cît și cea lungă a plăcii.

 Economie de timp și reducere de costuri. Montajul mai rapid în comparație cu placa standard OSB reduce costurile lucrărilor de montaj cu pînă la 30%.

Transportarea plăcii este ușoară și sigură. Datorită lățimii reduse și greutății de aproximativ de 12 kg, plăcile pentru astereală TegoDeck pot fi transportate și montate de către o singură persoană.

Rigiditate și capacitate portantă înaltă a plăcii transformă acoperișul într-o zonă circulabilă, atît în timpul construcției, cît și pentru accesul ulterior pentru întreținere.

Izolarea fonică sporită. Plăcile Tegodeck reduc zgomotul aerian exterior și pe cel de impact (ploaie, grindină), îmbunătățind acustica zonelor locuite, precum spațiul de la mansardă.

Etanșarea precisă a plăcilor protejează împotriva accesului insectelor și rozătoarelor în interiorul acoperișului.

Suprafața perfect plană și stabilă este ideală pentru intalarea oricăruit tip de învelitori, ferestrelor pentru acoperiș, luminatoare, gurilor de ventilaţie, etc.

Placa pentru astreală TegoDeck- ușor și sigur de transportat, rapid de montat