fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Sistemul pluvial dreptungiular Aquasystem

Sistemul pluvial dreptunghiular AQUASYSTEM reprezintă o alternativă originală și practică sistemelor pluviale clasice, semirotunde. Acest sistem este destinat montării pe acoperișuri înclinate și are următoarele avantaje:

  • Sistemul de prindere și susținere este ascuns în interiorul jgheabului oferind astfel o continuitate si un aspect estetic elegant.
  • Parametri tehnici ale materialelor și accesoriilor asigură o durabilitate foarte mare a sitemului.
  • Volumul util față de profilele semirotunde cu 20% mai mare;
  • Datorită profilului dreptunghiular, chiar și la un debit ridicat de apă, aceasta nu poate ieși în afara jgheabului fiind oprită de marginea exterioară curbată înspre panta de scurgere.

Sistemul pluvial dreptunghiular Aquasistem posedă următorii parametrii:

  • Lățimea secțiunii transversale a jgheabului este de 120 mm și este dotat cu o țeavă de scurgere rotundă cu diametru de 90 mm sau 100 mm, la alegere.
  • Oțelul galvanizat la cald, din care este fabricat, crește fiabilitatea jgheaburilor, burlanelor și a altor componente ale sitemului. De asemenea, acest sistem de drenare al acoperișului poate fi realizat din cupru și zinc-titan.
  • Metalul este protejat de coroziune print acoperire cu un strat rezistent de polimer care poate avea practic orice culoare, ceea permite asocierea cu orice stil arhitectural.

Mai mult de 10 ani compania Aquasystem este liderul în domeniu producerii sistemelor pluviale și accesoriilor pentru acoperiș pe piața din Rusia. Gama produselor Aquasystem este fabricată cu ajutorul utilajului german din materie primă de calitate superioară, importată din Europa, Toate produsele Aquasystem respectă standardul german de control al calității DIN 18461.