fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

Zambelli – calitatea germană în soluțiile pentru drenarea acoperișurilor

Zambelli este unu dintre cei mai importanți producători de pe piața europeană a soluțiilor pentru drenarea acoperișurilor, realizate în Germania.

Sistemul pluvial galvanizat Zambelli oferă o durabilitate maximă în exploatare și o înalta protecție împotriva coroziunii datorită oțelului galvanizat, din care este produs.

Acest material și-a dovedit rezistență deosebită la coroziune, vînt și zăpadă, iar galvanizarea acestuia prin metoda imersiei creează o suprafață netedă și imaculată a sistemului. Gama completa de accesorii este fabricată din același material de bază fie că vorbim de oțel galvanizat sau noua protecție de vopsea ”robust”.

Soluțiile Zambelli au următoarele avantaje:

  • Sunt adaptabile pentru orice formă și mărime a acoperișului.
  • O varietate largă de materiale folosite la producere: cupru, aluminiu și inox, dar cele exclusive precum TECU®-Cupru și VM-ZINC®. Aceasta garantează o durată de viață extinsă.
  • Asamblare ușoară datorită conexiunii în 3 puncte pentru ieșiri și coturi. Ieșirile convenabile de fixare în 3 puncte permit conectarea coturilor fără scule, fără cabluri sau nituire!

Toate produsele marca Zambelli sunt supuse unui control riguros intern și sunt conformate standardelor și reglementărilor tehnice. Sistemul de management al calității Zambelli este certificat conform DIN ISO 9001:2008.