fbpx
Acoperiş înclinat
Acoperişuri plane
Fundaţie şi drenaj
Termoizolare
Geosintetice
Descriere produs
Portofoliu
Preţ şi detalii

KMat

KMat – reprezintă geo-împletitură antierozivă tridimensională obținută din monofilamente sintetice din polipropilenă extrudată, răsucite și sudate în punctele de contact. Constituită dintr-o structură structură tridimensională cu un indice de permiabilitate ridicat, KMat este adecvat pentru a fi săturat cu pamînt vegetal. Este disponidi in grosimi diferite si cu capacitate de retinere diferite.

Aplicații: KMat este folosit în mod special pentru aplicațiile de inginerie ambientală împotriva erodării pantelor.

KMat(1)

KMat RF

KMat RFeste o geoîmpletitură antierozivă tridimensională întărită cu o geo-grilă realizată din fibre sintetice care conferă produsului finit o rezistență mărită la tracțiune.

Aplicații: KMat RF posedă nu doar capacitatea antierozivă, dar garantează și o rezistență la tracțiune mărită. De aceea KMat RF este indicat pentru aplicații antierozive pe cursuri de apă și la consolidări de terenuri în pantă și – în combinație cu alte produse – chiar și de pereți stîncoși.

 KMat-RF(2)

KMat WP

KMat WP – este o geoîmpletitură antierozivă tridimensională cuplată pe o față cu o membrană poliolefinică impermeabilă. Acest geo-compozit are atît funcție antierozivă cît și de impermeabilizare fiind dotat cu o margine liberă lată de circa 15 cm pentru a asigură continuitatea prin sudură.

Aplicații: KMat WP este recomandat pentru aplicații, unde capacitatea antierozivă trebuie să fie dublată de funcția de impermeabilizare. De exemplu, în realizarea canalelor de drenaj în pămînt.

KMat WP

KMat Sedum

KMat Sedum – este o geoîmpletitură antierozivă tridimensională cuplată cu bio-feltru de culoare verde, complet biodegradabil. Bio-feltrul, compus din fibre de celuloză, încorporează în interiorul său semințe de cea mai bună calitate și cantitatea corectă de fertilizanți care garantează creșterea unui covor perfect de iarbă.

Aplicații: KMat Sedum este aplicabil în cazul pantelor mai abrupte. Din acest motiv este folosit pentru obținerea unei acoperiri cu iarbă în cazul reînverzirii și reînnoirii ambientale.

KMat-Sedum(2)